Indretning

Bliv Boligstylist – udlev dine indretningsdrømme

Indretning

Bliv Boligstylist – og udlev dine indretningsdrømme

Bliv Boligstylist – og udlev dine indretningsdrømme

At være Boligstylist er mange ting, at arbejde med indretning er mange ting – der er så mange fantastiske måder at være en boligstylist på, og noget er ikke mere rigtigt end andet. Det gælder bare om at springe ud i det og mærke efter undervejs hvad det er man helt nøjagtig har lyst til at arbejde med, når du er uddannet Boligstylist.

Om mig
Jeg har i lang tid synets der manglede en Boligstylist uddannelse og især da jeg stod som ny udannet dekoratør (for 25 år siden) synes jeg der manglede et led for at arbejde med indretning uden det går over i Indretningsarkitekt. Jeg har i mine helt unge dage startet på uddannelsen som Indretningsarkitekt men fald fra, da det simpelthen blev for kedeligt for mig. Jeg er meget kreativ så at sidde stille ved et skrivebord og udregne rumfang og vide hvor meget isolering der skal være i en væg , det var slet ikke mig (heldigvis er uddannelsen mere kreativ, den dag i dag)

Så det er med stor stolthed at jeg nu kan præsentere en Boligstylist uddannelse som indeholder alt det jeg synets jeg manglede og som bunder i de mere end 20 år, jeg har arbejdet med indretning og senere udannet mig som Feng shui indretningskonsulent. Alt min viden proppet og kogt ned til en kreativitet uddannelse som det kræver i dag, når man skal ud og arbejde med indretning.

Hvad er en Boligstylist
Det som nok bedst kendetegner en boligstylist er styling. At du elsker at være kreativ, elsker indretning og elsker selv at stå med indretningen i hånden. At se muligheder og style rum så rummet får den stemning og følelse du ønsker at tilføre. En Boligstylist er meget Hands One. Dvs. at du står selv for processen. Finde materiler, møbler og interiør og style et rum så det er fremstår helt færdig – Også de små detaljer som styling af en hylde, et vitrineskab, sofabordet i det pågældende rum. Boligstylist VS. Indretningskonsulent og indretningsarkitekt ligger nok mere i skrivebordsarbejde. Her bruges der meget tid på flotte arkitekt tegninger som skal kunne læses af tømre, elektriker, VVS mm. hvor Boligstylist selvfølgelig ikke har arkitekt uddannelsen og kan her udfolde sig mere kreativ. På Boligstylistuddannelsen får du selvfølgelig kendskab til tegneprogrammer og hvordan du laver skitser af rum og indretning.

Er der arbejde som Boligstylist
Det spørgsmål får jeg rigtigt tit og mit korte svar er: Ja det er der

Det kræver selvfølgelig arbejde og jobbet kommer ikke af sig selv. Og så handler det også om at finde sin vej, sin niche hvor man vil hen af og arbejde med indretning. For som skrevet i starten så er der mange måder at arbejde som Boligstylist på.

Du kan arbejde som Boligstylist:

 • I en møbel eller interiør butik
 • Være Selvstændig Boligstylist
 • Ejendomsmægler firma
 • Opsætning af messestande
 • Styling af produkter til SOME for firmaer
 • Arbejde ved engros boligvirksomheder fx Bloomingville, HouseDoctor, Ib Laursen (alle de mærker møbler og interiør fra alm. butikker er fra)
 • Styling af vinduer hos butikker
 • Andre Indretningsvirksomheder (søg på google, instragram, Facebook fx BaliBali, Vosperboligstyling mm)
 • Reklame branche
 • Indretning af bestemt Niche fx Indretning af kontor, Hotel, Resturant, SFOér, børnehaver, skoler, kultur oplevelser mm.
 • Eller måske du bare ønsker at style hos dig selv, venner og bekendte.

Som skrevet så gælder det om at finde det område du har lyst til at udfolde dig i, det sted du føler dig tilpas og glad og hvor du kan gøre en forskel for dine kunder og medmennesker.

Læs mere om Uddannelsen til Boligstylist her

+ +