InstaPro: Bliv klar til Instagram-succes for indrettere

InstaPro for indretter

InstaPro for indretter

Som kreativ Boligstylist, Indretningskonsulent, Indretningsarkitekt eller Fotostylist har vi masser af ting der skal laves i vores forretning og salg står ikke øverst på den liste vel?

Men…. du ved endeligt også godt at online tilstedeværelse og markedsføring er altafgørende for din forretning kan leve!

Men Lats face it: Ingen salg – ingen forretning!

Så vi skal have gang i salget, så vi får nye indretningsprojekter ind – men det er faktisk muligt uden det tager alt din tid.

Løsningen er: At sælge på autopilot

InstaPro er det ultimative online kursus designet specielt til indrettere, der ønsker at forvandle deres Instagram-tilstedeværelse og nå nye højder af succes. Vores kursus er skræddersyet til at give dig de nødvendige værktøjer, strategier og indsigt for at skabe en stærk tilstedeværelse på Instagram, der skiller sig ud i mængden og som sælger på Auto 24/7 så du kan koncentrere dig om din indretningsforretning.

Hvad vil du lære?

Optimering af din profil: Lær hvordan du skaber en profil, der fanger opmærksomheden og får folk til at følge dig med det samme.

Content strategi: Få hemmeligheder, der ligger bag skabelsen af visuelt tiltalende indhold, der konsekvent tiltrækker engagement og følgere – her arbejder vi med salgstragten.

Content planner: Lær hvordan du bygger din personlige brand på en autentisk måde, der resonerer med dit publikum og skaber loyalitet. Vi går i dybden med din content planner

Storytelling: Hvad er din historie, hvad er dit budskab til hele verden – det finder vi frem her

Automasering: Sælg på Instagram 24/7 uden du selv er til stede. Du lære her hvordan du stiller det op i din forretning

Byg en e-mailliste: Få adgang til de nøglestrategier, der vil hjælpe dig med opbygning af loyale kunder som er klar til at købe af dig.

Hvorfor vælge InstaPro?

Dybdegående træning: Hvert emne er dækket grundigt, så du forstår ikke kun hvad du skal gøre, men også hvorfor det er vigtigt.

Fleksibilitet: Tag kurset i dit eget tempo og tilpass det til din travle tidsplan.

Omgående anvendelse: Implementer de færdigheder, du lærer, straks for at begynde at se resultater på din Instagram-konto.

Du slipper for den dårlige samvittighed: den lille stemme i baghovedet der skriger at du skal være mere synlig på de sociale medier.

Pris: 229,-

Hør fra vores kursister

Boligstylistuddannelsen har været meget interessant og givet mig en masse ny og inspirerende viden. Særligt uddannelsens opbyggelsen samt variation af tekst, videoer og opgaver, har givet mig en grundig og alsidig forståelse af de forskellige fagområder i faget. Fleksibilitet af forløbet, har gjort det ideelt for mig, da jeg har kunne studere helt i det tempo som passer mig. Jeg har tilegnet mig en masse ny viden samt fået kompetencer indenfor boligindretning, som jeg glæder mig til at bruge både privat og professionelt.

Jeg er godt i gang med uddannelsen og jeg har kun gode ting at sige. Materialet er fyldestgørende og grundigt, ligesom videoerne er rigtig informative. Det er dejligt med opgaver under vejs så man får arbejdet med stoffet – og får det “under huden”. Tanja er altid klar til at svare på spørgsmål, ligesom jeg syntes den fælles FB-gruppe er et godt værktøj. “Holdet” blev inviteret på interiørmessen Formland for at få inspiration – det var en rigtig god oplevelse, hvor vi også fik mange ting omkring uddannelsesmaterialet, dét at være selvstændig og hvordan vi hver især griber det an. At det er selvstudie er perfekt når man som jeg har andre job jeg skal passe ud over uddannelsen her – jeg kan arbejde i mit eget tempo. Et virkelig godt kursus, og jeg glædet mig til at springe ud som boligstylist.

Få hjælp til indretning med gode teknikker og farvelære. Hjælper også dig, hvis du ønsker at blive bedre til at se sammenhænge og få en rød tråd i indretningen.

Jeg er så glad for endelig at komme i gang med uddannelsen som Boligstylist. Jeg har valgt at tage uddannelsen hos Tanja fordi jeg ved hun er meget kreativ og jeg elsker den kreative vinkel hun har på boligstyling. Jeg har været meget glad for de mange videoer der er på uddannelsen hvor Tanja fortæller og lære fra sig. Det er en rigtig god måde at lære på og mærke den gode energi, når man sidder bag en skærm.

I forbindelse med et karriereskift til en møbelbutik har jeg faktisk fået min chef til at betale denne fantastiske uddannelse så jeg kan rådgive vores kunder om indretning og boligstyling. Det er et stor plus både for mig og virksomheden at kunne style butikken og tilbyde indretning i butikken.

Vi havde brug for hjælp til indretning af vores nye hus. Vores nye hus skulle danne rammen for to familier der flytter sammen for første gang og samtidig skulle huset gøres personlig. Vi er så glade for at have Tanja med på sidelinjen og hjælpe og støtte os i vores valg og hun kommer med hendes kreative input. Vi har nu fået et hjem der passer til os, et hjem hvor to familier er blevet til en. Og vi glæder os til nyde og bruge vores dejlige hus som føles som et hjem nu.

Tak Tanja – for et rigtigt godt kursus – jeg er allerede i fuld gang med at pynte mine vindueskarme – tak for tippet med trekanten.

Endelig et kursus med vindueskarme – jeg har manglet inspiration til mine store vinduespartier og elsker videoen med det fine bordsæt. Kærlig hilsen Jane

Rigtigt fint kursus med teori og stylingsvidoer – jeg glæder mig til at komme i gang med at style mine vindueskarme og mine hylder. Tak for inspiration og indretningsfif.

Modul 1

Strategi

 • Velkommen til InstaPro
 • Content strategi
 • Content strategi post
 • Forstå Salgstragten på Instagram
 • Sådan bruger du Content Planner
 • Video: Kom i gang med en Content Planner
 • Video: Sådan tiltrækker du nye følgere

Modul 2

storytelling, visualitet og viralt indhold

Hvad er din overordnede fortælling? Hvad gør dig, Dig?

 • Hvad er storrytelling og hvordan du bruger du den
 • Sådan skaber du godt Content
 • Det perfekte post – lær hvordan du bygger det op
 • Video: Hvad og hvordan bruger du storrytelling
 • Video: Sådan bruger du din content planner og skaber værdi ud fra den

Modul 3

Automatisering

Automatisering – Lær at sælge 24/7 på Instagram også når du ikke er på

 • Vejen til flere salg og flere af de rigtige købeklar følgere
 • Sådan sætter du automatisering op
 • Video: Sådan opbygger du Automatisering i Program
 • Video: Sådan får du booking samtaler på automatik

Modul 4

Opbyg en e-mail liste

Hvad gør du hvis Instagram eller Facebook pludseligt lukker ned? – Du sælger bare på dine nyhedsbreve

 • Sådan opbygger du en e-mail liste med købeklare kunder
 • Gør det med GODE Freebies
 • Sådan laver du et godt e-mail flow
 • Bonus – Sådan skaber du content på kort tid
 • Uden salg – Ingen forretning
 • Video: Sådan bygger du din e-mailliste op
 • Video: Sælg dig selv på den gode måde

Ekstra

Bonus – Video: Sådan skaber du content på kort tid

Skriv til os

+ +