Om os

Hos Lundstyle møder ekspertise kreativitet

Om os

Hvem er jeg?

Mit navn er Tanja. Jeg har mere end 20 års erfaring i møbel- og interiørbranchen. Med en baggrund inden for boligstylist i møbelbutik, blomsterdekoratør og almindelig dekoratør, har jeg opbygget en bred vifte af kompetencer. Jeg har dekoreret private boliger, men har også sat mit præg på flere danske hoteller og restauranter. Som selvstændig iværksætter har jeg ikke kun forståelsen for indretning, men også forretningsdrift.

Se mit Mit Portfolie

Jeg tilbyder følgende kreative uddannelser og kurser:

  • Boligstylist
  • Fengshui
  • Fotostylist
  • Vindueskarm

Ønsker du at deltage i et forløb hos mig? Kontakt mig i dag, og lad os tage en uforpligtende snak om dine behov og ønsker for uddannelsen eller kurset.

Hør fra vores kursister

Boligstylistuddannelsen har været meget interessant og givet mig en masse ny og inspirerende viden. Særligt uddannelsens opbyggelsen samt variation af tekst, videoer og opgaver, har givet mig en grundig og alsidig forståelse af de forskellige fagområder i faget. Fleksibilitet af forløbet, har gjort det ideelt for mig, da jeg har kunne studere helt i det tempo som passer mig. Jeg har tilegnet mig en masse ny viden samt fået kompetencer indenfor boligindretning, som jeg glæder mig til at bruge både privat og professionelt.

Jeg er godt i gang med uddannelsen og jeg har kun gode ting at sige. Materialet er fyldestgørende og grundigt, ligesom videoerne er rigtig informative. Det er dejligt med opgaver under vejs så man får arbejdet med stoffet – og får det “under huden”. Tanja er altid klar til at svare på spørgsmål, ligesom jeg syntes den fælles FB-gruppe er et godt værktøj. “Holdet” blev inviteret på interiørmessen Formland for at få inspiration – det var en rigtig god oplevelse, hvor vi også fik mange ting omkring uddannelsesmaterialet, dét at være selvstændig og hvordan vi hver især griber det an. At det er selvstudie er perfekt når man som jeg har andre job jeg skal passe ud over uddannelsen her – jeg kan arbejde i mit eget tempo. Et virkelig godt kursus, og jeg glædet mig til at springe ud som boligstylist.

Få hjælp til indretning med gode teknikker og farvelære. Hjælper også dig, hvis du ønsker at blive bedre til at se sammenhænge og få en rød tråd i indretningen.

Jeg er så glad for endelig at komme i gang med uddannelsen som Boligstylist. Jeg har valgt at tage uddannelsen hos Tanja fordi jeg ved hun er meget kreativ og jeg elsker den kreative vinkel hun har på boligstyling. Jeg har været meget glad for de mange videoer der er på uddannelsen hvor Tanja fortæller og lære fra sig. Det er en rigtig god måde at lære på og mærke den gode energi, når man sidder bag en skærm.

I forbindelse med et karriereskift til en møbelbutik har jeg faktisk fået min chef til at betale denne fantastiske uddannelse så jeg kan rådgive vores kunder om indretning og boligstyling. Det er et stor plus både for mig og virksomheden at kunne style butikken og tilbyde indretning i butikken.

Vi havde brug for hjælp til indretning af vores nye hus. Vores nye hus skulle danne rammen for to familier der flytter sammen for første gang og samtidig skulle huset gøres personlig. Vi er så glade for at have Tanja med på sidelinjen og hjælpe og støtte os i vores valg og hun kommer med hendes kreative input. Vi har nu fået et hjem der passer til os, et hjem hvor to familier er blevet til en. Og vi glæder os til nyde og bruge vores dejlige hus som føles som et hjem nu.

Tak Tanja – for et rigtigt godt kursus – jeg er allerede i fuld gang med at pynte mine vindueskarme – tak for tippet med trekanten.

Endelig et kursus med vindueskarme – jeg har manglet inspiration til mine store vinduespartier og elsker videoen med det fine bordsæt. Kærlig hilsen Jane

Rigtigt fint kursus med teori og stylingsvidoer – jeg glæder mig til at komme i gang med at style mine vindueskarme og mine hylder. Tak for inspiration og indretningsfif.

Hvad kan jeg tilbyde?

Jeg har erfaring med materialeudvikling til indretningskonsulent uddannelser hos NOA. Jeg kan hjælpe dig med professionel hjælp til styling og branding af dit produkt, samt personlig og bevidst indretning. Herunder:

  • Styling af produkter og lifestyle billeder, som skydes både in-house og på location
  • Try out i din møbel og interiør butik, hvor jeg viser nyheder der er landet i butikken
  • Styling og visuel storytelling, ideudvikling og skabe kreativt content til hjemmeside, sociale medier mv.

Hos Lundstyle hjælper jeg med alle former for indretningsprojekter for private og erhvervskunder. Jeg indretter primært med Riviera Maison, Artwood mv. Jo mere energi du lægger i din indretning, desto større resultater vil du få.

Kontakt mig allerede i dag

Skal vi arbejde sammen? Eller ønsker du at høre nærmere om mine uddannelser og kurser? Jeg sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål. Du kan trygt stole på, at du efter et forløb hos mig, er fyldt op med stærke kompetencer og erfaring, som du kan bruge i mange år frem. Kontakt mig på telefon 30 49 32 99, eller send en mail til tanja@lundstyle.dk.

Skriv til os

+ +