Online kursus – Space Clearing

Skab balance og harmoni i dit liv

Space Clearing

Lær at lave Space Clearing

Træd ind i en verden af indre ro og harmoni med vores eksklusive kursus i Space Clearing! Er du træt af at føle dig overvældet og urolig i dine omgivelser? Ønsker du at skabe en atmosfære af positiv energi og balance derhjemme eller på arbejdspladsen? Så er dette kursus skræddersyet til dig!

Vores erfarne instruktører vil guide dig gennem kraftfulde teknikker og praksisser, der hjælper dig med at fjerne negative energier, forfriske dine omgivelser og genoprette harmonien i dit liv. Lær hemmelighederne bag Feng Shui, energirensning og space clearing-ritualer, der har været anvendt i århundreder for at skabe balance og velvære.

Hvad kan du forvente:

 • Dybdegående viden om energi og deres indvirkning på dit velvære.
 • Praktiske trin til at identificere og fjerne blokeringer i dine omgivelser.
 • Skabelse af positive energistrømme gennem enkle, men kraftfulde teknikker.
 • Vejledning til at anvende space clearing-ritualer i dit eget hjem eller kontor.
 • Opnåelse af en følelse af ro, klarhed og positivitet i dit daglige liv.

Giv dig selv den gave at transformere dit rum og din indre verden. Tilmeld dig vores kursus i Space Clearing i dag og begynd rejsen mod et mere harmonisk liv!

Jeg tilbyder også uddannelsesforløb inden for boligstylist, fotostylist og styling af vindueskarme.

Hør fra vores kursister

Boligstylistuddannelsen har været meget interessant og givet mig en masse ny og inspirerende viden. Særligt uddannelsens opbyggelsen samt variation af tekst, videoer og opgaver, har givet mig en grundig og alsidig forståelse af de forskellige fagområder i faget. Fleksibilitet af forløbet, har gjort det ideelt for mig, da jeg har kunne studere helt i det tempo som passer mig. Jeg har tilegnet mig en masse ny viden samt fået kompetencer indenfor boligindretning, som jeg glæder mig til at bruge både privat og professionelt.

Jeg er godt i gang med uddannelsen og jeg har kun gode ting at sige. Materialet er fyldestgørende og grundigt, ligesom videoerne er rigtig informative. Det er dejligt med opgaver under vejs så man får arbejdet med stoffet – og får det “under huden”. Tanja er altid klar til at svare på spørgsmål, ligesom jeg syntes den fælles FB-gruppe er et godt værktøj. “Holdet” blev inviteret på interiørmessen Formland for at få inspiration – det var en rigtig god oplevelse, hvor vi også fik mange ting omkring uddannelsesmaterialet, dét at være selvstændig og hvordan vi hver især griber det an. At det er selvstudie er perfekt når man som jeg har andre job jeg skal passe ud over uddannelsen her – jeg kan arbejde i mit eget tempo. Et virkelig godt kursus, og jeg glædet mig til at springe ud som boligstylist.

Få hjælp til indretning med gode teknikker og farvelære. Hjælper også dig, hvis du ønsker at blive bedre til at se sammenhænge og få en rød tråd i indretningen.

Jeg er så glad for endelig at komme i gang med uddannelsen som Boligstylist. Jeg har valgt at tage uddannelsen hos Tanja fordi jeg ved hun er meget kreativ og jeg elsker den kreative vinkel hun har på boligstyling. Jeg har været meget glad for de mange videoer der er på uddannelsen hvor Tanja fortæller og lære fra sig. Det er en rigtig god måde at lære på og mærke den gode energi, når man sidder bag en skærm.

I forbindelse med et karriereskift til en møbelbutik har jeg faktisk fået min chef til at betale denne fantastiske uddannelse så jeg kan rådgive vores kunder om indretning og boligstyling. Det er et stor plus både for mig og virksomheden at kunne style butikken og tilbyde indretning i butikken.

Vi havde brug for hjælp til indretning af vores nye hus. Vores nye hus skulle danne rammen for to familier der flytter sammen for første gang og samtidig skulle huset gøres personlig. Vi er så glade for at have Tanja med på sidelinjen og hjælpe og støtte os i vores valg og hun kommer med hendes kreative input. Vi har nu fået et hjem der passer til os, et hjem hvor to familier er blevet til en. Og vi glæder os til nyde og bruge vores dejlige hus som føles som et hjem nu.

Tak Tanja – for et rigtigt godt kursus – jeg er allerede i fuld gang med at pynte mine vindueskarme – tak for tippet med trekanten.

Endelig et kursus med vindueskarme – jeg har manglet inspiration til mine store vinduespartier og elsker videoen med det fine bordsæt. Kærlig hilsen Jane

Rigtigt fint kursus med teori og stylingsvidoer – jeg glæder mig til at komme i gang med at style mine vindueskarme og mine hylder. Tak for inspiration og indretningsfif.

Hvorfor Space Clearing?

Formålet med Space Clearing er at fjerne eller opløse negativ energi og fremme en følelse af balance og velvære. Dette kan gøres ved hjælp af forskellige metoder og redskaber, såsom røgelse, lyd (som klokker eller klangskåle), bønner eller intentioner. Det er vigtigt at have en hensigt med din space clearing. At du fx ønsker mere flow, du vil manifestere et nyt arbejde, sygdom i huset mm.

Historien om space clearing er ofte forbundet med feng shui, en kinesisk praksis, der fokuserer på harmonisering af energiflowet (chi) i omgivelserne for at fremme sundhed, lykke og velstand. Feng shui indebærer ofte brugen af ​​forskellige teknikker, herunder rydning af rod, organisering og space clearing for at opnå en positiv energistrøm i et hjem eller arbejdsplads.

Vil du lære at lave Feng shui i dit eget hjem eller arbejde som professionelt Feng shui konsulent så tilmeld dig vores online Feng shui kursus

Tilmeld dig kurset allerede i dag

Du bliver guidet trin-for-trin gennem principperne for Space Clearing, som hjælper dig med at skabe et harmonisk og energifyldt miljø. Uanset om du er interesseret i personlig vækst, familieliv eller professionel succes, vil vores Space Clearing kursus give dig de redskaber, du har brug for til at skabe balance og positiv energi i dit liv.

Tilmeld dig vores Space Clearing kursus i dag og begynd rejsen mod et mere harmonisk liv!

Pris: 299,-

Modul 1

Hvorfor rense energien i boligen

 • Hvad er Space clearing
 • Ting påvirker dig
 • Video: Space clearing
 • Video: Ting der påvirker os i vores omgivelser

Modul 2

Ryd op

 • Rod og hvordan vi kommer af med den
 • Ryd op i soveværelset
 • Ryd op på badeværelset
 • Video: Oprydning
 • Video: Hvad er rod
 • Video: Få styr på rodet

Modul 3

Space clearing

 • Sådan laver du space clearing
 • Lær at mærke energi
 • Video: Space clearing
 • Video: Øvelse: Lær at mærke energi

Ofte stillede spørgsmål

Du har fuld adgang til alt undervisningsmaterialet i 24 måneder

Uddannelsen er bygget op i moduler med hver sit tema. Modulerne er bygget op af videolektioner, læsestof, materiale til download. Størstedelen af modulerne vil være videolektioner.

Nej, det skal du ikke. Der er under uddannelsen test og opgaver som skal indsendes til feedback.

Sammenlagt er der 12 moduler med tilhørende video materiale.

Ja det kan du sagtens.

Ja det kan den

Hvis du under dit studie har spørgsmål til materialet, eller hvis du har brug for teknisk support så kontakt Tanja på mail Tanja@lundstyle.dk eller tlf. 30493299

Skriv til os

+ +