Feng Shui

Skab balance i din indretning

Feng Shui

Vil du arbejde med Feng Shui?

Feng Shui er en kinesisk filosofi og praksis, der handler om at skabe harmoni og balance mellem mennesker og deres omgivelser. Ordet “feng shui” betyder “vind og vand” på kinesisk, hvilket afspejler betydningen af naturlige elementer i denne praksis. På kurset lærer du at indrette efter den kinesiske feng shui teori. Du skal lære om bagua, de 5 elementer, farver, materialer og symbolik.

Hvilke kompetencer kan du tage med videre efter uddannelsen?

 • Skabe balance i form af materialer
 • Tyde symbolikkens sprog
 • Lære at mærke energi fra bygninger
 • Feng Shui agi
 • Space Clearing
 • Farvepsykologi
 • … og meget mere

Vi har mange års erfaring med indretning og feng shui. Vi har fokus på høj faglighed, så du kan tage stærke kompetencer med dig efter forløbet. Kurset er til dig der elsker indretning og ønsker en dybere forståelse for indretning og mennesket. Jeg tilbyder også uddannelsesforløb inden for boligstylist, fotostylist og styling af vindueskarme.

Hør fra vores kursister

Boligstylistuddannelsen har været meget interessant og givet mig en masse ny og inspirerende viden. Særligt uddannelsens opbyggelsen samt variation af tekst, videoer og opgaver, har givet mig en grundig og alsidig forståelse af de forskellige fagområder i faget. Fleksibilitet af forløbet, har gjort det ideelt for mig, da jeg har kunne studere helt i det tempo som passer mig. Jeg har tilegnet mig en masse ny viden samt fået kompetencer indenfor boligindretning, som jeg glæder mig til at bruge både privat og professionelt.

Jeg er godt i gang med uddannelsen og jeg har kun gode ting at sige. Materialet er fyldestgørende og grundigt, ligesom videoerne er rigtig informative. Det er dejligt med opgaver under vejs så man får arbejdet med stoffet – og får det “under huden”. Tanja er altid klar til at svare på spørgsmål, ligesom jeg syntes den fælles FB-gruppe er et godt værktøj. “Holdet” blev inviteret på interiørmessen Formland for at få inspiration – det var en rigtig god oplevelse, hvor vi også fik mange ting omkring uddannelsesmaterialet, dét at være selvstændig og hvordan vi hver især griber det an. At det er selvstudie er perfekt når man som jeg har andre job jeg skal passe ud over uddannelsen her – jeg kan arbejde i mit eget tempo. Et virkelig godt kursus, og jeg glædet mig til at springe ud som boligstylist.

Få hjælp til indretning med gode teknikker og farvelære. Hjælper også dig, hvis du ønsker at blive bedre til at se sammenhænge og få en rød tråd i indretningen.

Jeg er så glad for endelig at komme i gang med uddannelsen som Boligstylist. Jeg har valgt at tage uddannelsen hos Tanja fordi jeg ved hun er meget kreativ og jeg elsker den kreative vinkel hun har på boligstyling. Jeg har været meget glad for de mange videoer der er på uddannelsen hvor Tanja fortæller og lære fra sig. Det er en rigtig god måde at lære på og mærke den gode energi, når man sidder bag en skærm.

I forbindelse med et karriereskift til en møbelbutik har jeg faktisk fået min chef til at betale denne fantastiske uddannelse så jeg kan rådgive vores kunder om indretning og boligstyling. Det er et stor plus både for mig og virksomheden at kunne style butikken og tilbyde indretning i butikken.

Vi havde brug for hjælp til indretning af vores nye hus. Vores nye hus skulle danne rammen for to familier der flytter sammen for første gang og samtidig skulle huset gøres personlig. Vi er så glade for at have Tanja med på sidelinjen og hjælpe og støtte os i vores valg og hun kommer med hendes kreative input. Vi har nu fået et hjem der passer til os, et hjem hvor to familier er blevet til en. Og vi glæder os til nyde og bruge vores dejlige hus som føles som et hjem nu.

Tak Tanja – for et rigtigt godt kursus – jeg er allerede i fuld gang med at pynte mine vindueskarme – tak for tippet med trekanten.

Endelig et kursus med vindueskarme – jeg har manglet inspiration til mine store vinduespartier og elsker videoen med det fine bordsæt. Kærlig hilsen Jane

Rigtigt fint kursus med teori og stylingsvidoer – jeg glæder mig til at komme i gang med at style mine vindueskarme og mine hylder. Tak for inspiration og indretningsfif.

Hvad indeholder Feng Shui?

Hovedmålet med feng shui er at skabe en positiv energistrøm, også kendt som “chi”, i ens omgivelser. Dette gøres ved at arrangere møbler, dekorere og placere genstande på en bestemt måde, der siges at fremhæve velvære, harmoni og velstand. Feng Shui tager hensyn til aspekter som retninger, farver, former og materialer for at skabe den ønskede balance og energi.

Mennesker bruger Feng Shui-principper i forskellige sammenhænge, herunder boligindretning, kontorer, landskabsarkitektur og endda i erhvervslivet for at forbedre arbejdsmiljøet og fremme velvære og succes.

Tilmeld dig kurset allerede i dag

Feng Shui er en fantastisk måde at lave indretning på. Tilmeld dig vores kursus i dag, og få alle de nødvendige værktøjer til at lave Feng Shui. Det er et genialt værktøj at have med i bagagen, når du skal arbejde med indretning og boligstyling. Har du spørgsmål til forløbet? Kontakt mig på telefon 30 49 32 99, eller send en mail til tanja@lundstyle.dk.

Modul 1

 • Hvad er Feng Shui
 • Video: Yin og Yang
 • Video: Hvad er energi

Modul 2

Oprydningskonsultation

 • Video: Oprydning
 • Video: Hvad er rod
 • Video: Få styr på rodet

Modul 3

Manifester dit mål med Space Clearing

 • Video: Space clearing
 • Video: Øvelse: Lær at mærke energi

Modul 4

 • Video: De 5 elementer
 • Video: Anvendelse af 5 elementer
 • Video: Bagua
 • Video: 8 kompasretninger

Modul 5

Gennemgang 9 områder

 • Video: Inspirationsfilm af de 9 livsområder

Modul 6

Kompas og 3 dørs porten

 • Video: 3 dørs porten
 • Video: Kompas metoden
 • Video: Beregning af L form

Modul 7

Symboler og manifestation

 • Video: Symbolik, billedekunst, planter, powerspot, spejle, skarpe hjørner mm.

Modul 8

 • Video: Gennemgang af feng shui i alle rum

Modul 9

Ming Gua Tal

Øvelse: Gode retninger

 • Video: Sådan udregner du gode retninger

Modul 10

Ni Ki astrologi

PDF Skildpadde

 • Video: Historie
 • Video: Derfor skifter dit Ni Ki tal position

Modul 11

Bevidst farvevalg

Årstiden påvirker os

Farvers budskab

 • Video: Farvepsykologi
 • Video: Find farven

Modul 12

Virksomheds feng shui

Hoveddør/indgangsparti

Farvevalg

 • Video: Gennemgang af virksomheds feng shui

Modul 13

Feng shui konsultationen

Priser, eksempler

Modul 14

 • Video: Ting går i stykker
 • Video: Tomme beholdere
 • Video: For mange ændringer

Modul 15

Afslutning

DIPLOM

 • Video: De 3 dimensioner

Ofte stillede spørgsmål

Du har fuld adgang til alt undervisningsmaterialet i 24 måneder

Uddannelsen er bygget op i moduler med hver sit tema. Modulerne er bygget op af videolektioner, læsestof, materiale til download. Størstedelen af modulerne vil være videolektioner.

Nej, det skal du ikke. Der er under uddannelsen test og opgaver som skal indsendes til feedback.

Sammenlagt er der 12 moduler med tilhørende video materiale.

Ja det kan du sagtens.

Ja det kan den

Hvis du under dit studie har spørgsmål til materialet, eller hvis du har brug for teknisk support så kontakt Tanja på mail Tanja@lundstyle.dk eller tlf. 30493299

Skriv til os

+ +