Bliv Fotostylist

Foto & Interiør Styling Kursus

Fotostylist

Drømmer du om at blive fotostylist?

Med fotostylist forløbet får du de nødvendige færdigheder til at skabe visuelt tiltalende billeder igennem styling, som bruges til forskellige formål, såsom reklamer, mode, madfotografering, interiørdesign mm.

Er du frustreret over…

 • At dine billeder ser kedelige og flade ud?
 • At du kender ikke til teorien bag et vellykket foto?
 • At du har ikke kendskab til de spændende karrieremulighederne for en fotostylist?
 • At du føler du sidder fast og dine billeder aldrig får de likes, delinger og opmærksomhed, som du håber på?

Den gode nyhed er…

At alle kan lære, at blive en virkelig dygtig fotostylist!

På Fotostylist forløbet får du en solid forståelse for farveteori, komposition, brug af rekvisitter, styling af produkter og interiør, belysningsteknikker, fotograferingssoftware og kommunikationsfærdigheder til at samarbejde effektivt med fotografer og andre kreative fagfolk.

Med et fotostylist kursus er det…

✔️ Slut med at gætte, du lære teorien bag en professionel fotostyling

✔️ Let som en leg – du lære hvordan man sammensætter rekvisitter, valg af baggrunde, og hvordan man arrangerer og præsenterer objekter for at opnå det ønskede udseende og stemning.

✔️ Den vil åbne døre for dig, for en række spændende karrieremuligheder, herunder at arbejde freelance, for forskellige virksomheder, Brands eller endda at starte din egen virksomhed

    

Efter dit forløb er slut, vil du stå stærkt med en bred viden inden for fotostyling. Jeg sørger for at du kan stå på egne ben, når du har lært om de nødvendige værktøjer. Jeg tilbyder også uddannelsesforløb inden for boligstylist, feng shui og styling af vindueskarme.

Hør fra vores kursister

Boligstylistuddannelsen har været meget interessant og givet mig en masse ny og inspirerende viden. Særligt uddannelsens opbyggelsen samt variation af tekst, videoer og opgaver, har givet mig en grundig og alsidig forståelse af de forskellige fagområder i faget. Fleksibilitet af forløbet, har gjort det ideelt for mig, da jeg har kunne studere helt i det tempo som passer mig. Jeg har tilegnet mig en masse ny viden samt fået kompetencer indenfor boligindretning, som jeg glæder mig til at bruge både privat og professionelt.

Jeg er godt i gang med uddannelsen og jeg har kun gode ting at sige. Materialet er fyldestgørende og grundigt, ligesom videoerne er rigtig informative. Det er dejligt med opgaver under vejs så man får arbejdet med stoffet – og får det “under huden”. Tanja er altid klar til at svare på spørgsmål, ligesom jeg syntes den fælles FB-gruppe er et godt værktøj. “Holdet” blev inviteret på interiørmessen Formland for at få inspiration – det var en rigtig god oplevelse, hvor vi også fik mange ting omkring uddannelsesmaterialet, dét at være selvstændig og hvordan vi hver især griber det an. At det er selvstudie er perfekt når man som jeg har andre job jeg skal passe ud over uddannelsen her – jeg kan arbejde i mit eget tempo. Et virkelig godt kursus, og jeg glædet mig til at springe ud som boligstylist.

Få hjælp til indretning med gode teknikker og farvelære. Hjælper også dig, hvis du ønsker at blive bedre til at se sammenhænge og få en rød tråd i indretningen.

Jeg er så glad for endelig at komme i gang med uddannelsen som Boligstylist. Jeg har valgt at tage uddannelsen hos Tanja fordi jeg ved hun er meget kreativ og jeg elsker den kreative vinkel hun har på boligstyling. Jeg har været meget glad for de mange videoer der er på uddannelsen hvor Tanja fortæller og lære fra sig. Det er en rigtig god måde at lære på og mærke den gode energi, når man sidder bag en skærm.

I forbindelse med et karriereskift til en møbelbutik har jeg faktisk fået min chef til at betale denne fantastiske uddannelse så jeg kan rådgive vores kunder om indretning og boligstyling. Det er et stor plus både for mig og virksomheden at kunne style butikken og tilbyde indretning i butikken.

Vi havde brug for hjælp til indretning af vores nye hus. Vores nye hus skulle danne rammen for to familier der flytter sammen for første gang og samtidig skulle huset gøres personlig. Vi er så glade for at have Tanja med på sidelinjen og hjælpe og støtte os i vores valg og hun kommer med hendes kreative input. Vi har nu fået et hjem der passer til os, et hjem hvor to familier er blevet til en. Og vi glæder os til nyde og bruge vores dejlige hus som føles som et hjem nu.

Tak Tanja – for et rigtigt godt kursus – jeg er allerede i fuld gang med at pynte mine vindueskarme – tak for tippet med trekanten.

Endelig et kursus med vindueskarme – jeg har manglet inspiration til mine store vinduespartier og elsker videoen med det fine bordsæt. Kærlig hilsen Jane

Rigtigt fint kursus med teori og stylingsvidoer – jeg glæder mig til at komme i gang med at style mine vindueskarme og mine hylder. Tak for inspiration og indretningsfif.

Hvem er det her forløb helt præcis for?

✔️ Dig der ønsker at forbedre din personlige viden og færdigheder inden for fotostyling

✔️ Dig der har interesse for indretning, de sociale medier, reklame- eller medieindustrien

✔️ Arbejder inden for mode, indretning, skønhed, mad eller er Kreativ Content Creator

✔️ Ønsker at specialisere sig i at style og præsentere fotograferede billeder

✔️ Dig der forsøger dig frem med at lave fotostyling men mangler det der skal til før det ser lækkert og fuldendt ud.

✔️ Du ønsker at tiltrække flere kunder, følgere og samarbejdspartnere via smukke billeder 

✔️ Du drømmer om at blive kendt for dit kunstneriske håndværk, og fuldt booket til styling opgaver

Din Pris KUN 2.999,- (normal 4.999,-)

   

Alt dette får du med på Fotostylist:

 • Du får grafiske skabeloner til setups, så du ved præcis, hvordan du arbejder med lys, diffuser og reflektor i dine egne billeder
 • Du får nyttige planlægningsværktøjer så du kommer i mål med dine billeder
 • Trin for trin styling videoer

+ BONUS Stor Canva guide som vi arbejder med under forløbet til at præsentere vores fotostyling ideer til kunder

Og så får du 10 Moduler smæk fyldt med masser af viden, teori, videoer og øvelser

Modul 1

Moodboard, planlægning og inspiration

 • Find stilen
 • Planlægning
 • Moodboard

Modul 2

Kamera

 • Telefon, sådan virker kameraet
 • Telefon, beskær, ret, roter et billede
 • Kamera
 • Tilbehør

Modul 3

Lys, vinkler og fotostil

 • Lys
 • Vinkler på billede
 • Din fotostil

Modul 4

Foto komposition

 • Fokuspunkt
 • Fotostyling
 • Linjer i et billede
 • Billedebeskæring
 • Farver
 • mm.

Modul 5

Fotostyling af rum

 • Foto i rum
 • Opbygning af billede
 • Få mennesker med
 • Styling af rum

Modul 6

Fotostyling af mad

 • Opbygning af billede
 • Styling tips og foto teknikker
 • Tag billedet

Modul 7

Fotostyling af produkter

 • Opbygning af billede
 • Produkt billede af smykker og andre små produkter

Modul 8

Props, baggrund og styling

 • Props
 • Baggrunde
 • Styling

Modul 9

Salg

 • Sælg dig selv
 • Salg til magasiner

Modul 10

Billedebehandlingsprogrammer

 • Sådan bruger du programmer
 • Apps

Tanja Lund Boligstylist ekspert – over 20 års erfaring indenfor indretning og Boligstyling

“Det virker nu bedst når man selv har gået vejen, og det lover jeg dig, jeg har”

Jeg har lavet indretningskonsulent uddannelse for anden virksomhed, så jeg kender til materialeudvikling

Jeg har stylet og taget billeder for forskellige virksomheder som influenser og boligstylist. Jeg har haft webshop i næsten 17 år og ved hvor vigtigt billeder og styling er for at fastholde kunder og skabe mersalg.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på en af Danmarks bedste fotostylist uddannelse

 

Din investering i at få øjeblikkelig adgang til alt det her er…

Kun 3.999,- +moms

For hele kurset – ja du læste rigtigt! Det svarere nogenlunde til 4 fotostylinger eller en kvart månedsløn

Sådan foregår kurset:

Fotostylist forløbet er et 100% online kursus

Det betyder, at du ikke skal transportere dig til et undervisningslokale langt væk hjemmefra for at deltage

Det eneste du skal bruge er en internetforbindelse – så er du i gang. Tag uddannelsen i din yndlingsstol, på jobbet, derhjemme, i sommerhuset, i din bil, på et fly – du bestemmer.

Alle moduler og lektioner består af videoer, pdf ér, læsestof som du får adgang til i samme sekund, du køber kurset. Gå i gang med det samme – eller vent til, du har bedre tid.

Når du først, har købt og betalt for kurset, så har du fri adgang til det hele præcis når du vil, hvor du vil – og alle de gange, du vil.

 

(Før & efter du har været på Fotostylist forløbet)

Tre argumenter for at gå i gang i nu:

Efterspørgsel og muligheder: Fotostyling er en voksende industri, da der er et stigende behov for professionelle, der kan skabe visuelt tiltalende billeder til reklamer, magasiner, sociale medier og andre medier. Ved at tage forløbet nu, kan du drage fordel af de mange karrieremuligheder, der er tilgængelige inden for branche

– En professionel uddannelse. Jeg har sat mig ind i dette emne og materiale og har testet, lært og testet igen.. Jeg arbejder selv som professionel fotostylist og nu får du alt viden og teorien så du selv kan arbejde som fotostylist

Færdigheder og ekspertise: En fotostylistuddannelse giver dig mulighed for at lære vigtige færdigheder inden for styling, komposition, farve teori, trends og mere. Disse færdigheder er afgørende for at kunne skabe visuelle historier, der appellerer til målgruppernes sanser og følelser. Ved at investere tid og energi i en uddannelse nu kan du opbygge en solid grundviden og ekspertise inden for feltet.

Ofte stillede spørgsmål

Du har fuld adgang til alt undervisningsmaterialet i 24 måneder

Kurset er bygget op i videolektioner, stylingsvideoer og læsestof

Ja det kan du sagtens.

Nej, det kan du ikke

Hvis du under dit studie har spørgsmål til materialet, eller hvis du har brug for teknisk support så kontakt Tanja på mail Tanja@lundstyle.dk eller tlf. 30493299

Tiden det tager at gennemføre forløbet er meget individuelt. Det kan tage 1-4 måneder Du kan fx studer 2-5 timer pr uge og øve og implementere det du lære på forløbet

Du skal bruge et kamera – På forløbet bruges vi mest mobilkamera, men du bliver også præsenteret for DSLR kamera.

Ja, det kræver ingen særlige forudsætninger, evner eller medfødt talent for at deltage på forløbet – Bare du har lysten og viljen!

Skriv til os

Start din rejse i dag

Vil du gerne arbejde som fotostylist? Tilmeld dig kurset allerede i dag. Jeg garanterer at du oplever høj faglighed i alt undervisning og materiale. Bliv godt klædt på til din fremtid inden for foto verdenen. Har du spørgsmål til fotostylist forløbet? Kontakt mig på telefon 30 49 32 99, eller send en mail til tanja@lundstyle.dk.

+ +