Vindueskarm

Skab magi i dit hjem

Vindueskarm

Ønsker du at lære at style vindueskarme?

Vindueskarme er ofte overset, når det kommer til boligindretning, men de har potentiale til at forvandle ethvert rum fra almindeligt til ekstraordinært. Jeg elsker personligt vindueskarme, og jeg har over 20 års erfaring i indretning og styling i vindueskarme.

Hvilke kompetencer kan du tage med videre efter uddannelsen?

 • Style din vindueskarm
 • Style store vinduesparti
 • Lære at sammensætte interiør, så din vindueskarm passer til den øvrige indretning

Vil du lære kunsten at style vindueskarme og bringe skønhed og harmoni ind i dit hjem? Tøv ikke med at kontakte mig allerede i dag. Jeg tilbyder også uddannelsesforløb inden for boligstylist, fotostylist og feng shui.

Hør fra vores kursister

Boligstylistuddannelsen har været meget interessant og givet mig en masse ny og inspirerende viden. Særligt uddannelsens opbyggelsen samt variation af tekst, videoer og opgaver, har givet mig en grundig og alsidig forståelse af de forskellige fagområder i faget. Fleksibilitet af forløbet, har gjort det ideelt for mig, da jeg har kunne studere helt i det tempo som passer mig. Jeg har tilegnet mig en masse ny viden samt fået kompetencer indenfor boligindretning, som jeg glæder mig til at bruge både privat og professionelt.

Jeg er godt i gang med uddannelsen og jeg har kun gode ting at sige. Materialet er fyldestgørende og grundigt, ligesom videoerne er rigtig informative. Det er dejligt med opgaver under vejs så man får arbejdet med stoffet – og får det “under huden”. Tanja er altid klar til at svare på spørgsmål, ligesom jeg syntes den fælles FB-gruppe er et godt værktøj. “Holdet” blev inviteret på interiørmessen Formland for at få inspiration – det var en rigtig god oplevelse, hvor vi også fik mange ting omkring uddannelsesmaterialet, dét at være selvstændig og hvordan vi hver især griber det an. At det er selvstudie er perfekt når man som jeg har andre job jeg skal passe ud over uddannelsen her – jeg kan arbejde i mit eget tempo. Et virkelig godt kursus, og jeg glædet mig til at springe ud som boligstylist.

Få hjælp til indretning med gode teknikker og farvelære. Hjælper også dig, hvis du ønsker at blive bedre til at se sammenhænge og få en rød tråd i indretningen.

Jeg er så glad for endelig at komme i gang med uddannelsen som Boligstylist. Jeg har valgt at tage uddannelsen hos Tanja fordi jeg ved hun er meget kreativ og jeg elsker den kreative vinkel hun har på boligstyling. Jeg har været meget glad for de mange videoer der er på uddannelsen hvor Tanja fortæller og lære fra sig. Det er en rigtig god måde at lære på og mærke den gode energi, når man sidder bag en skærm.

I forbindelse med et karriereskift til en møbelbutik har jeg faktisk fået min chef til at betale denne fantastiske uddannelse så jeg kan rådgive vores kunder om indretning og boligstyling. Det er et stor plus både for mig og virksomheden at kunne style butikken og tilbyde indretning i butikken.

Vi havde brug for hjælp til indretning af vores nye hus. Vores nye hus skulle danne rammen for to familier der flytter sammen for første gang og samtidig skulle huset gøres personlig. Vi er så glade for at have Tanja med på sidelinjen og hjælpe og støtte os i vores valg og hun kommer med hendes kreative input. Vi har nu fået et hjem der passer til os, et hjem hvor to familier er blevet til en. Og vi glæder os til nyde og bruge vores dejlige hus som føles som et hjem nu.

Tak Tanja – for et rigtigt godt kursus – jeg er allerede i fuld gang med at pynte mine vindueskarme – tak for tippet med trekanten.

Endelig et kursus med vindueskarme – jeg har manglet inspiration til mine store vinduespartier og elsker videoen med det fine bordsæt. Kærlig hilsen Jane

Rigtigt fint kursus med teori og stylingsvidoer – jeg glæder mig til at komme i gang med at style mine vindueskarme og mine hylder. Tak for inspiration og indretningsfif.

Hvad indeholder kurset?

Kurset er for alle, der ønsker at forbedre deres boligindretningsevner og tilføje et strejf af skønhed til deres hjem gennem vindueskarm styling. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren indretningsentusiast er dette kursus skræddersyet til dig.

 • Find stilen
 • Sådan sætter du pynteting i vindueskarmen
 • Opstillingsprincipper
 • Styling af gulv til loft vinduer uden vindueskarm
 • Grundlæggende indføring i vindueskarm styling
 • Farve- og tekstur valg
 • Rekvisitter og dekorative genstande
 • Planlægning og layout
 • Sæsonbetonet styling
 • Prøve det i praksis

Skab en varm og indbydende atmosfære i dit hjem ved at mestre kunsten i at style dine vindueskarme. Tilmeld dig mit kursus til styling af vindueskarme i dag, og begynd at transformere dine rum med enkle, men effektive teknikker. Jeg vil guide dig trin for trin, og du vil forlade kurset med tillid til at style vindueskarme som professionel.

Kickstart din uddannelse hos Lundstyle i dag

Tilmeld dig mit spændende kursus i styling af vindueskarme og lad din kreativitet blomstre. Jeg glæder mig til at videregive min erfaring og ekspertise. Har du spørgsmål til forløbet? Kontakt mig på telefon 30 49 32 99, eller send en mail til tanja@lundstyle.dk.

Ofte stillede spørgsmål

Du har fuld adgang til alt undervisningsmaterialet i 24 måneder

Kurset er bygget op i videolektioner, stylingsvideoer og læsestof

Ja det kan du sagtens.

Nej, det kan du ikke

Hvis du under dit studie har spørgsmål til materialet, eller hvis du har brug for teknisk support så kontakt Tanja på mail Tanja@lundstyle.dk eller tlf. 30493299

Skriv til os

+ +