Sådan styler du din vindueskarm

Lær at style vindueskarme som en professionel Boligstylist

Vindueskarm

Oplev Magien ved Din Vindueskarm!

Velkommen til vores eksklusive kursus i at forvandle din vindueskarm til et fantastisk showcase af skønhed og charme! Er du klar til at omdanne dit hjem til et levende kunstværk, der vil imponere og inspirere alle, der træder ind i dit hjem?

Vindueskarme er ofte overset, når det kommer til boligindretning, men de har potentiale til at forvandle ethvert rum fra almindeligt til ekstraordinært.

Er du også træt af…?

 • Tomme og kedelige vindueskarme
 • Alt jeg sætter i mine vinduekarme ser kedelig og fladt ud
 • Ingen inspiration til hvad jeg kan sætte i min vindueskarm

Bare rolig – hjælpen er på vej

Er du klar til;

✔️ Øget æstetisk appel: Smukt dekorerede vindueskarme kan tilføje en betydelig æstetisk værdi til dit hjem. De skaber et indbydende første indtryk for både beboere og besøgende og bidrager til en positiv atmosfære og stemning i rummet.

✔️ Forbedret indretningsstil: Vindueskarme kan fungere som smukke udstillingsvinduer for dine favoritplanter, kunstværker eller dekorative genstande. Ved at style dem med omhu kan du forbedre din indretningsstil og skabe et personligt præg i dit hjem.

Tilmeld Dig Nu!

KUN 143,- + MOMS

Grib chancen for at forvandle din vindueskarm til et smukt kunstværk, der vil bringe glæde og inspiration ind i dit hjem hver dag. Tilmeld dig vores kursus i dag, og begynd din rejse mod at blive en sand mester af vindueskarme!

Vil du lære mere? Så tjek også vores uddannelsesforløb inden for boligstylist, fotostylist og feng shui.

Hør fra vores kursister

Boligstylistuddannelsen har været meget interessant og givet mig en masse ny og inspirerende viden. Særligt uddannelsens opbyggelsen samt variation af tekst, videoer og opgaver, har givet mig en grundig og alsidig forståelse af de forskellige fagområder i faget. Fleksibilitet af forløbet, har gjort det ideelt for mig, da jeg har kunne studere helt i det tempo som passer mig. Jeg har tilegnet mig en masse ny viden samt fået kompetencer indenfor boligindretning, som jeg glæder mig til at bruge både privat og professionelt.

Jeg er godt i gang med uddannelsen og jeg har kun gode ting at sige. Materialet er fyldestgørende og grundigt, ligesom videoerne er rigtig informative. Det er dejligt med opgaver under vejs så man får arbejdet med stoffet – og får det “under huden”. Tanja er altid klar til at svare på spørgsmål, ligesom jeg syntes den fælles FB-gruppe er et godt værktøj. “Holdet” blev inviteret på interiørmessen Formland for at få inspiration – det var en rigtig god oplevelse, hvor vi også fik mange ting omkring uddannelsesmaterialet, dét at være selvstændig og hvordan vi hver især griber det an. At det er selvstudie er perfekt når man som jeg har andre job jeg skal passe ud over uddannelsen her – jeg kan arbejde i mit eget tempo. Et virkelig godt kursus, og jeg glædet mig til at springe ud som boligstylist.

Få hjælp til indretning med gode teknikker og farvelære. Hjælper også dig, hvis du ønsker at blive bedre til at se sammenhænge og få en rød tråd i indretningen.

Jeg er så glad for endelig at komme i gang med uddannelsen som Boligstylist. Jeg har valgt at tage uddannelsen hos Tanja fordi jeg ved hun er meget kreativ og jeg elsker den kreative vinkel hun har på boligstyling. Jeg har været meget glad for de mange videoer der er på uddannelsen hvor Tanja fortæller og lære fra sig. Det er en rigtig god måde at lære på og mærke den gode energi, når man sidder bag en skærm.

I forbindelse med et karriereskift til en møbelbutik har jeg faktisk fået min chef til at betale denne fantastiske uddannelse så jeg kan rådgive vores kunder om indretning og boligstyling. Det er et stor plus både for mig og virksomheden at kunne style butikken og tilbyde indretning i butikken.

Vi havde brug for hjælp til indretning af vores nye hus. Vores nye hus skulle danne rammen for to familier der flytter sammen for første gang og samtidig skulle huset gøres personlig. Vi er så glade for at have Tanja med på sidelinjen og hjælpe og støtte os i vores valg og hun kommer med hendes kreative input. Vi har nu fået et hjem der passer til os, et hjem hvor to familier er blevet til en. Og vi glæder os til nyde og bruge vores dejlige hus som føles som et hjem nu.

Tak Tanja – for et rigtigt godt kursus – jeg er allerede i fuld gang med at pynte mine vindueskarme – tak for tippet med trekanten.

Endelig et kursus med vindueskarme – jeg har manglet inspiration til mine store vinduespartier og elsker videoen med det fine bordsæt. Kærlig hilsen Jane

Rigtigt fint kursus med teori og stylingsvidoer – jeg glæder mig til at komme i gang med at style mine vindueskarme og mine hylder. Tak for inspiration og indretningsfif.

HVAD FÅR DU?

Step by step guidance I

✔️ Stylingprincipper: Dyk ned i de grundlæggende principper for æstetisk design og lær at skabe harmoniske og smukke arrangementer, der passer perfekt til dine vindueskarmer.

✔️ Sæsonmæssig Variation: Lær hvordan du tilpasser din vindueskarm til de skiftende årstider og skaber en dynamisk og levende atmosfære, der følger med naturens skiften.

✔️ Styling teknikker: Udforsk forskellige stilarter, farvekombinationer og teksturer for at skabe unikke og imponerende vindueskarm dekorationer, der skiller sig ud og afspejler din personlige smag.

Skab en varm og indbydende atmosfære i dit hjem ved at mestre kunsten i at style dine vindueskarme. Tilmeld dig mit kursus til styling af vindueskarme i dag, og begynd at transformere dine rum med enkle, men effektive teknikker. Jeg vil guide dig trin for trin, og du vil forlade kurset med tillid til at style vindueskarme som professionel.

+ BONUS: Plantepleje:

Få viden om korrekt pleje og vedligeholdelse af planter, så du kan skabe en frodig og sund oase i dine vindueskarm året rundt.

KUN 143,- + MOMS

Kickstart din uddannelse hos Lundstyle i dag

Tilmeld dig mit spændende kursus i styling af vindueskarme og lad din kreativitet blomstre. Jeg glæder mig til at videregive min erfaring og ekspertise. Har du spørgsmål til forløbet? Kontakt mig på telefon 30 49 32 99, eller send en mail til tanja@lundstyle.dk.

Modul 1

 • Find stilen
 • Form, farve, størrelse
 • Find pynt

Modul 2

 • Video: Styling af vindueskarm
 • Video: Styling af vindueskarm m. lampe
 • Video: Styling af store vinduespartier

Modul 3

 • Brug vindueskarmen
 • Pynt efter årstiden
 • Øvelse

Ofte stillede spørgsmål

Du har fuld adgang til alt undervisningsmaterialet i 24 måneder

Kurset er bygget op i videolektioner, stylingsvideoer og læsestof

Ja det kan du sagtens – du lære det fra bunden af igennem vores step by step styling videoer.

Vigtigst er du har lysten til at lære noget nyt og prøve det af du lære på kurset

Nej, det kan du ikke

Hvis du under dit studie har spørgsmål til materialet, eller hvis du har brug for teknisk support så kontakt Tanja på mail Tanja@lundstyle.dk eller tlf. 30493299

Skriv til os

+ +