Feng Shui Indretning

Vision Board – Sådan laver du et Vision board der virker

Feng Shui Indretning

Vision Board – Sådan laver du et Vision board der virker

Vision Board – Sådan laver du et Vision board der virker

Manifester dine mål og drømme med et Vision Board

Jeg har i mange år lavet vision board – jeg synes det har fungeret så godt for mig og jeg bliver år efter år overrasket over hvor godt det virker. At have kofus på sine mål og sine drømme, giver mig en følelse af at jeg bestemmer selv hvordan jeg vil leve mit liv. Jeg føler at jeg bliver holdt på sporet, at jeg committer mig til mine drømme og det er op til mig at gøre dem til virkelighed.

På mit vision board viser jeg kort og enkelt mine mål for mig virksomhed, mål for mig selv, rejser, hvordan jeg vil have det, hvad for en mor jeg vil være til mine børn, hvordan jeg vil leve osv. Jeg har faktisk flere vision board rundt om i mit hjem. Det behøver ikke at være en stor plance med blandet billeder, skrifter mm. Det har jeg også fx på mit kontor, men jeg har også vision board i mit soveværelse, i mit træ område i mit hjem ( feng shui indretning) hvor de er lidt mere flotte at have hængende. For mig er det vigtigt at blive mindet om hvad jeg ønsker, hvordan jeg vil være som person rundt om i mit hjem. Især i soveværelse synes jeg det er vigtigt – inden man ligger sig til at sove, kigger man på noget positiv, noget der gør dig glad. En dejlig måde at slutte dagen af med.

Dit mål
At have mål for sig selv er utrolig vigtigt. Det er så vigtigt for vores velvære at vi er på vej mod noget. Hvis du ikke har et mål er det som et skib der sejler i ring ude på havet og ikke ved hvor det skal sejle hen – skibet skal have en kurs – en retning – en havn den kan sejle til. Det samme skal vi. Vi skal vide hvor vi er på vej hen – vi skal vide vores retning.

Dit mål er din retning.

Når du skal finde dit mål så tænk STORT. Vi tænker tit; det er måske lidt for stort et mål, kan jeg overhovedet det? Er det ikke for stort til mig? Nej – drøm stort – hvis det er din drøm så gå efter det. Mærk efter i dig selv – bliver du glad og spændt i din krop når du tænker på dit mål? Så er det, det helt rigtige mål.

Tænk over:

  • Hvordan skal min hverdag se ud?
  • Hvad gør mig glad?
  • Hvem gør mig glad?
  • Hvor vil jeg bo? Hvordan ser mit drømmehjem ud?
  • Hvad vil jeg beskæftige mig med?
  • Hvilken mål vil jeg nå? Karriere, fysisk.

Målkort

Jeg bruger mit målekort til at skrive kort og præcis mit mål. Jeg har mit målekort på mit skrivebord så jeg kan se det hver dag når jeg er på arbejde. Det er vigtigt at du kan se og røre ved det hver dag. Det er med til at du retter din fokus mod dit mål. På dit målekort skiver du dit navn og dato for den dag du skriver dit mål. Skriv hvad dit mål er og skriv som det er sket. fx Jeg er så glad og taknemmelig nu hvor jeg har tabt mig 15 kg. eller jeg er så glad og taknemmelig nu hvor jeg har rejst Florida rundt og skabt nye dejlige rejseminder. Slut af på målekortet med din underskrift så dit mål er bindende nu hvor du har skrevet under og en udløbsdato (måldato) på dit mål. Jeg har selvfølgelig gjort det nemt for dig så du her nedenfor selv kan printe dit målkort ud og selv bestemme hvor stort det skal være. Det kan være lille så det ligger i din tegnepung eller i dit mobilcover så du altid går med dit mål eller du kan sætte det i en ramme og sætte på kommoden, skrivebordet eller et andet sted hvor du ser det hverdag.

Udskriv dit målekort her: Print Målkort

Sådan laver du et Vision Board

Der er mange måder at lave et vision board på og du skal gøre det der passer dig bedst. Der skal kun være det, der giver mening for dig. Det du ønsker dig. Gør det enkelt og overskueligt. Du kan vælge at gøre det digitalt i fx Canva ( Søg Vision Board og du finder masser af skabeloner) eller du kan købe en masser magasiner og klippe og klister og sæt det i en ramme. Jeg gør begge dele – jeg har et stort vision board på mit kontor og her har jeg klippe og klister det i en stor IKEA ramme. Det gør noget for mig når jeg har det i hænderne. Jeg klipper mine mål ud i billeder fra magasiner eller fra nettet og sætter på mit vision board. Du kan også købe en kork plade eller en opslagstavle og sæt billeder fast med flotte nåle. Jo mere nøjagtig dit vision board jo bedre – hvis du vil manifestere en ny bil så vis farve, modellen mm. eller endnu bedre tag ud og prøv bilen og få en til at tage et billede af dig hvor du sidder i din drømme bil og sæt det billede på dit vision board.

Tip: Sæt gerne en udløbsdato på dit vision board.

Jo mere energi du ligger i det, jo bedre bliver det. Jeg går til og fra mit vision board indtil jeg kan mærke at nu er den der. Så rammer jeg det ind og sætter på mit skrivebord så jeg kan kigge på det hverdag.

Sådan virker dit Vision Board
Når du har fundet din kurs, dit mål, så er der kun en vej og det er fremad. Nu ved du hvor du er på vej hen.

Giv dit Vision Board god energi. Tænk på det, se på det hverdag, vær taknemlig. Tænk det som; du ved at alt det her kommer til dig, det er allerede på vej til dig. Universet ved hvad du vil have for det har du vidst lige her på dit vision board så nu er processen sat i gang. Lad magien begynde – det du fokusere på, får du mere af. Så tænk gode tanker, omgå dig med mennesker, der gør dig glad. Gå mod dit mål, du kan ikke bare sidde på sofaen og vente på det kommer til dig. Det er nu arbejdet skal gøres og det bedste gøres inde i dig selv. Selvudvikling – tænk gode tanker om dig selv og arbejd dig mod målet.

God fornøjelse, og lad mig endelig høre hvad du har manifesteret fra dit Vision Board

+ +