Indretning

Indret med Halloween

Indretning

Indret med Halloween

Indret med Halloween – sådan styler du din kommode med halloween

Måske du også synes det er lidt hyggeligt (uhyggeligt) med Halloween – Halloween er en mulighed for at sprede lidt sjov i og udenfor hjemmet, og jeg tager imod det med åbne arme. Halloween behøver ikke at overtage hele dit hus. Faktisk elsker jeg at holde det begrænset til et konsol bord, på spisebordet eller nogle gange bare en hoveddør. Og, vigtigst af alt, behøver Halloween-indretning ikke at kollidere med din allerede eksisterende indretningsstil. Det kan være let legende og tidløs halloween pynt som pynter dit hjem. Her har jeg fokuserer på give dig de bedste Halloween styling tips og vise hvordan du kan bringe Halloween ind i dit hjems design.

Tips 1 | Udvælg et par steder (punkter) i din indretning hvor du vil styler med Halloween: Det kan give lidt ro i din indretning når du centrere din Halloween-styling omkring et konsolbord fx. Det kommer til at virke af mere når du fokusere på et eller to områder til sæsonbestemt indretning i stedet for at sprede halloween i hele hjemmet. At fokusere på et konsolbord i en entré eller stue kan føles mere overskueligt og tilgængeligt end at tilføje Halloween til et helt rum.

Tips 2 | Leg med lag og teksturer i din halloween styling: Vælg halloween pynt med forskellige tekstur og gør din pyntning interessant og spændende at kigge på. Jeg elsker at blande og matche forskellige teksturelementer som rattan flet med unikke skåle og vaser for at skabe kontrast. Mix med Vintage dekorationsgenstande som patineret messing eller smokey glas kan gøre en forskel i dine grupperinger af pynteting . Pynt med årstidens inspirerede elementer som efterårsgrene, blade, frøstande mm.

Tips 3 | Leg med dristige farver i din Halloween indretning. Tag risici med orange, sorte og brune toner for at fuldend den uhyggelige scene på din halloweenstyling.

Hvilken Halloween styling er din favorit?

Alle produkter og møbler er fra www.Rosen-lund.dk

+ +