DIY, Indretning, Udeliv

Hortensia Krans

DIY, Indretning, Udeliv

Hortensia Krans

Hortensia Krans – Skab sensommer stemning i din indretning

Tænk at kalenderen allerede siger efterår. Men med det her fantastiske vejr – solskinsvejr så føles det ikke helt som efterår. Jeg har virkelig nydt min have i år synes jeg, og nu bugner den med forskelligt frugt og de her smukke store hortensiaer.

Så de fine hortensiaer skal udnyttes til to store flotte kranse. Jeg har tænkt at de skal hænge på mine to franske døre inde i spisestuen. Der vil de være virkelig flotte og perfekt til at skabe lidt hyggeligt sensommer/efterår stemning i min spisestue. Det varer jo ikke længe, så er det to julekranse der skal hænge der i stedet.

Det skal du bruge:

  • Halmkrans mål. ø25 cm
  • Ståltråd i mørk
  • Hortensia
  • Bånd

Hortensia krans
Jeg har klippet mine hortensiaer i små buketter, så er det nemmere at binde dem på halmkransen. Husk at binde den tæt, for når de fine hortensiaer tørre kan der blive mere mellemrum mellem blomsterne og så kan man komme til at se halmkransen.

Jeg binder kun hortensia blomster på den ene side af halmkransen. Man kan binde på begge sider, det er en smagssag, hvad man har lyst til. Når der er blomster på begge sider, fylder den mere og vil komme mere ud af væggen eller døren i dette tilfælde. Jeg kan godt li den kommer tæt ind på døren. Jeg har bundet kransene op i et rustik hør ligene bånd som jeg havde i mit lille lager.

Der er masser af materialer lige nu du kan binde kranse af. Lyng, vindheks, husløg, blade mm. Hæng din krans op eller læg din krans på et fad med et stort tyk bloklys i eller en sød lanterne. Det er altså også hyggeligt.

+ +