Borddækning

Dæk op til fest

Borddækning

Dæk op til fest

Dæk op til fest

Forleden dag blev manden min 40 år og det skulle selvfølgelig fejres – da det var en hverdag han fyldte år inventere vi til let eftermiddags kaffe med let aftensmad. eg valgte at lave kage og let tapas anretning selv og så købte vi slagterens pålægskagemand til aften også. Det var så hyggelig nogle timer og jeg elsker jo an anrette og pynte op. Vejret var med os og gæster kunne sidde indenfor og udenfor og nyde kolde bobler og tapas. Det var helt perfekt dag.

Jeg elsker at gøre noget ud af tag selv bordet – så jeg fandt de flotte firkantede tallerkner fra Riviera Maison. Bestik kurv i rattan til gæster selv kunne tage det bestik de ønskede, kaffe kopper og selvfølgelig champagneglas.

Styling – dæk op til fest
Jeg lavede tag selv bord så det var nemt for os alle og gæster kunne selv bestemme hvor de ville sidde og hvem de vil sidde med. Jeg elsker når det er helt afslappet og vi bare nyder hinanden med gode snakke og lækkert mad.

Jeg lavede jordbærtærte og anrettede et stort tapas fad med forskellige pølser og parmaskinke. Mandler, pesto, trøffel mayonnaise, en stor blandet salat, nybagt foccicia brød, tomater, madebymama parmesanost, soltørrede tomater mm.

Jeg har brugt en stor vinkøler hvor der plads til 2 flasker i og kommet alm. isterninger i bunden og så har jeg lavet isterninger med blomster i. Det ser så fint ud med blomster isterninger i vinkøleren. Det oser af sommer stemning.

Masser af friske blomster fra haven i søde vaser rundt om i huset og levende lys 🙂

+ +