Styling & Fotokursus

Torsdag d. 23 Maj 2024 kl. 10-16

Frendstrupvej 8 9541 Suldrup (Nordjylland)

Fotostylist

Drømmer du om at arbejde kreativt med fotostyling?

Fotostylist – Foto & Interiør Styling Kursus

Vil du løfte dine styling- og fotograferingsfærdigheder til nye højder? Så er vores eksklusive styling- og fotokursus det perfekte sted at starte!

Kom med på en inspirerende rejse gennem kunsten at skabe visuelt tiltalende billeder. Du vil blive guidet igennem alt lige fra grundlæggende stylingprincipper til avancerede fototeknikker, så du kan skabe billeder, der virkelig skiller sig ud.

Gennem en kombination af praktiske øvelser, demonstrationer og personlig vejledning, vil du lære at bruge lys, komposition, farve og tekstur til at skabe billeder, der fanger publikums opmærksomhed.

 

Fotokursus til dig som :

✔️ Har webshop og skal markedsføre dine produkter på socialemedier
✔️ Influencer, blogger eller content creator
✔️ Er indretter, boligstylist eller fotograf og vil udvide dine kompentancer
✔️ Grafiske designere, der arbejder med reklame, branding eller redaktionelt layout

Hør fra vores kursister

Boligstylistuddannelsen har været meget interessant og givet mig en masse ny og inspirerende viden. Særligt uddannelsens opbyggelsen samt variation af tekst, videoer og opgaver, har givet mig en grundig og alsidig forståelse af de forskellige fagområder i faget. Fleksibilitet af forløbet, har gjort det ideelt for mig, da jeg har kunne studere helt i det tempo som passer mig. Jeg har tilegnet mig en masse ny viden samt fået kompetencer indenfor boligindretning, som jeg glæder mig til at bruge både privat og professionelt.

Jeg er godt i gang med uddannelsen og jeg har kun gode ting at sige. Materialet er fyldestgørende og grundigt, ligesom videoerne er rigtig informative. Det er dejligt med opgaver under vejs så man får arbejdet med stoffet – og får det “under huden”. Tanja er altid klar til at svare på spørgsmål, ligesom jeg syntes den fælles FB-gruppe er et godt værktøj. “Holdet” blev inviteret på interiørmessen Formland for at få inspiration – det var en rigtig god oplevelse, hvor vi også fik mange ting omkring uddannelsesmaterialet, dét at være selvstændig og hvordan vi hver især griber det an. At det er selvstudie er perfekt når man som jeg har andre job jeg skal passe ud over uddannelsen her – jeg kan arbejde i mit eget tempo. Et virkelig godt kursus, og jeg glædet mig til at springe ud som boligstylist.

Få hjælp til indretning med gode teknikker og farvelære. Hjælper også dig, hvis du ønsker at blive bedre til at se sammenhænge og få en rød tråd i indretningen.

Jeg er så glad for endelig at komme i gang med uddannelsen som Boligstylist. Jeg har valgt at tage uddannelsen hos Tanja fordi jeg ved hun er meget kreativ og jeg elsker den kreative vinkel hun har på boligstyling. Jeg har været meget glad for de mange videoer der er på uddannelsen hvor Tanja fortæller og lære fra sig. Det er en rigtig god måde at lære på og mærke den gode energi, når man sidder bag en skærm.

I forbindelse med et karriereskift til en møbelbutik har jeg faktisk fået min chef til at betale denne fantastiske uddannelse så jeg kan rådgive vores kunder om indretning og boligstyling. Det er et stor plus både for mig og virksomheden at kunne style butikken og tilbyde indretning i butikken.

Vi havde brug for hjælp til indretning af vores nye hus. Vores nye hus skulle danne rammen for to familier der flytter sammen for første gang og samtidig skulle huset gøres personlig. Vi er så glade for at have Tanja med på sidelinjen og hjælpe og støtte os i vores valg og hun kommer med hendes kreative input. Vi har nu fået et hjem der passer til os, et hjem hvor to familier er blevet til en. Og vi glæder os til nyde og bruge vores dejlige hus som føles som et hjem nu.

Tak Tanja – for et rigtigt godt kursus – jeg er allerede i fuld gang med at pynte mine vindueskarme – tak for tippet med trekanten.

Endelig et kursus med vindueskarme – jeg har manglet inspiration til mine store vinduespartier og elsker videoen med det fine bordsæt. Kærlig hilsen Jane

Rigtigt fint kursus med teori og stylingsvidoer – jeg glæder mig til at komme i gang med at style mine vindueskarme og mine hylder. Tak for inspiration og indretningsfif.

Praktisk info:
Kurset foregår hos Lundstyle på Frendstrupvej 8, 9541 Suldrup kl. 10-16
Inden kurset får du tilsendt Fotostylist online kurset hvor du bedes gennemgå enkelte moduler. (Yderligere information kommer på mail)
Vi tager billeder med telefon så husk en opladet telefon med plads til billeder og små videoer.

Du får:

✔️ Gratis Fotostylist online kursus værdi 4.999,-
✔️ Dagen er inkl. forplejning
✔️ Fyldt masser af viden i din rygsæk
✔️ Inspiration og netværk fra andre deltagere på holdet

Din Pris KUN 4.999,-

   

Start din rejse i dag

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at udforske verdenen af styling og fotografering på en engagerende og praktisk måde. Tilmeld dig i dag og begynd din rejse mod at skabe visuel magi!

Har du spørgsmål til fotostylist forløbet? Kontakt mig på telefon 30 49 32 99, eller send en mail til tanja@lundstyle.dk.

Ofte stillede spørgsmål

Du har fuld adgang til alt undervisningsmaterialet i 24 måneder

Kurset er bygget op i videolektioner, stylingsvideoer og læsestof. Vi øver nogle af de øvelser der er med i kurset på vores fysisk kursus hos Lundstyle

Nej, det kan du ikke

Skriv til os

+ +