fbpx Skip to main content

Online kursus –  Sådan styler du din vindueskarm

Tilmeld dig her

I de mere end 20 år hvor jeg har lavet indretning er vindueskarmen et af de spørgsmål jeg får flest af. Dem der har vindueskarme er nogle gange træt af dem og dem der ingen vindueskarm har, savner at kunne pynte i en vindueskarm. Så det kan dele vandende lidt med de vindueskarme for hvordan skal de pyntes? Hvad skal de pyntes med og hvordan er det lige man undgår de ser rodet og kedeligt ud?

Det vil jeg her vise dig her i dette kursus med 10 videoer i alt over 39 minutters video materiale.
Jeg elsker personligt vindueskarme. Jeg synes de er med til at sætte stemningen i et rum. Selvom man ikke har vindueskarme som fx i nybygge huse hvor der er store gulv til loft vinduer kan man godt mangle nogle steder eller nogle punkter hvor man kan skabe stemning men der er en løsning og den viser jeg dig

 

NORMALPRIS 599,- NU KUN 179,-

Udklip af styling video på online kursus “Sådan styler du din vindueskarm”

Du lære…

– At sammensætte farver, former og materialer sammen så det passer til din øvrige indretning

– At style vindueskarm og store vinduespartier

– Du får teori i opstillingsprincip som du kan bruge igen og igen på hylder, fade, vitrineskabe mm.

Kurset består af:

 • Find stilen
 • Vinduets form, farve og størrelse
 • Sådan sætter du pynteting i vindueskarmen – Arbejdstrekanten
 • Find pynteting
 • Styling video af:
 • Opstillingsprincip – trekanten VIDEO
 • Styling af vindueskarm VIDEO
 • Styling af vindueskarm m. lampe VIDEO
 • Styling af gulv til loft vinduer uden vindueskarm VIDEO
 • En vindueskarm kan bruges til mere end bare pynt
 • Pynt efter årstiden
 • Øvelse

IALT 40 minutters video materiale

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe har jeg afgang til kurset?

Du har fuld adgang til alt undervisningsmaterialet i 24 måneder

Hvordan er kurset bygget op?

Kurset er bygget op i videolektioner, stylingsvideoer og læsestof

Kan jeg arbejde/studier sammen med kurset?

Ja det kan du sagtens.

Kan jeg dele betalingen op?

Nej, det kan du ikke

Hvad gør jeg, hvis jeg har spørgsmål under kurset?

Hvis du under dit studie har spørgsmål til materialet, eller hvis du har brug for teknisk support så kontakt Tanja@lundstyle.dk tlf. 30493299

Jeg har skabt dette kursus da jeg igennem mine mange år i indretningsbranchen har mærket at styling af vindueskarme kan være svært. Her på kurset får du teori og inspiration til hvordan du styler din vindueskarm eller store vinduespartier.

Tanja LundOnline Kursus - Sådan styler du din vindueskarm

Tak Tanja - for et rigtigt godt kursus - jeg er allerede i fuld gang med at pynte mine vindueskarme - tak for tippet med trekanten 🙂

Sonja

Endelig et kursus med vindueskarme - jeg har manglet inspiration til mine store vinduespartier og elsker videoen med det fine bordsæt.
Kærlig hilsen Jane

JaneSådan styler du din vindueskarm

Rigtigt fint kursus med teori og stylingsvidoer - jeg glæder mig til at komme i gang med at style mine vindueskarme og mine hylder. Tak for inspiration og indretningsfif

MichelleVindueskarm kursus