fbpx Skip to main content

Med tiden har vi kunne mærke at flere restauranter og hoteller ønsker bæredygtige indretningsløsninger og genbrugsmøbler som skal være i en rigtig god kvalitet når de udsættes for et stort slid fra mange mennesker som bruger bordet eller stolen hver dag. Det var også noget af det Nina fra restaurant Vestre Baadelaug ønskede til hendes Restaurant. At hendes Restaurant skulle skille sig ud fra nogen af de mange andre cafeer og restauranter. Nina kendte allerede det store Brand Riviera Maison som vi indretter med så hun havde en forståelse for kvaliteten og det unikke og håndlavet møbler som Riviera Maison står for.  Men alligevel ønskede hun det mere i de bløde toner og ikke for meget at det kolde industrielle look og det er præcis det Riviera Maison kan.

Restaurant Vestre Baadelaug har fået nye gulve på. Den gamle disk er blevet fjernet – bag ved disken var der et hul ind i væggen fra de gamle køleskabe. Her har vi valgt at sætte to Bowery Island Display ind hvor glas, skåle mm. præsenteres flot på.  Hele restauranten har fået nye borde og forskellige stole for at bryde helheden så det ikke bliver for ens. Dog er stolene holdt i to farver for ikke at det kommer til at virke for rodet. Bagerest i lokalet har vi sat 2 barborde ind og barstole for at bryde bagvæggen.

FØR…

 

 

NU…

    

  

Kontakt os gerne hvis du skal åbne ny restaurant, ønsker at starte et nyt koncept eller opgradere dit gamle. Lad os vise alle de lækre muligheder og hvad vi kan.

Leave a Reply