fbpx Skip to main content
Marienlyst er et fint og luksuriøs  badehotel med kig ud over vandet.

Det har være en spændende opgave at indrette Maienlyst hotel med smukke, kvalitets møbler fra vores kendte leverandør RivieraMaison. Møbler fra Riviera Maison, er kvalitets møbler der fortrinsvis er håndlavet. Så det kan ikke forventes at to ting er nøjagtigt ens, men derimod er hvert møbel unikt og enestående.  RivieraMaison møbler er perfekte til restaurant indretning og hotelindretning og tekstiler har en høj martindale og derfor perfekt til hotelbrancen hvor det udsættes for slid.

 

indretning af lobby Marienlyst starndhotel indretning af restaurant

Indretning af  lobby

I lobbyen sidder folk tit med deres computer og arbejder, snakker med kollegaer efter et møde, eller sidder og venter. For at opfylde Marienlysts  gæsters behov, har vi tænkt, at skabe et miljø i midten. Miljøet har kig direkte ind i baren, med høje borde og barstole. Det er det perfekt sted at sidde med computeren, nyde en kold øl eller kop kaffe fra baren, mens man arbejder. Samtidig er det med til skabe variation og rum i indretningen, så lobbyen ikke bliver flad i udtrykket, som vil ske hvis det er lave sofaer i hele området.

Til indretningen af lobbyen har vi brugt de fine Central park sofaer i pillini, lænestole i en blå
Indiego og plum  farve, runde lette sofaborde. Bar stolene bliver i samme farve og i pillini læder som sofaer.
Barborde, konsolborde og sofaborde bliver holdt i samme farve og stil for at holde den røde tråd i
indretningen og give et mere roligt udtryk. Herudover er træsorten i en genbrugstræ, der skaber
tanker mod drivtømmeret på stranden.

Marienlyst strandhotel

Indretning af hotel

Indretning lavet af Tanja Lund

Indretning af bar

I baren har vi valgt en lidt mindre Lounge stol, uden de små armstøtter som er anvendt i Lobbyen. En enkel stol som vi har valgt i 2 forskellige farver for at give spil og variation. Her har vi valgt den i olive farve som er en flot grøn/brun farve. Vi har valgt en farve der ikke kommer til at konkurrer med baren og loftets grønne farve. Som en mix farve har vi også valgt farven Plum(blommefarve) give et flot spil til den øvrige indretning. Som bord har vi sat et rundt bord til, som har en god højde til stolene. Det runde bord giver lettere adgang til og fra stolene.

restaurant indretning af Tanja Lund

indretning af bar på hotel

 

Leave a Reply