fbpx Skip to main content

Hvad ser du i dit spejl? Eller måske skulle jeg spørge hvad vil gerne have mere af? Hvad vil du gerne fordoble, for det er faktisk det dit spejl gør i din indretning. Det fordobler.

Spejle er fantastisk at bruge i vores boligindretningen. Du kender sikkert at spejle er med til at gøre et rum større og lysere. Et spejl reflekterende lyset i et rum og er med til at aktiverer energien i rummet. Så det er faktisk lidt vigtigt hvor du vælger at placere dit spejl og endnu vigtigere, hvad spejler dit spejl.

Energien i et rum får fart på når man bruger spejle i indretningen. Det kan være du har brug for at noget skal gå hurtigere i dit liv eller hvis du synes noget går for hurtig, du slår dig, kommer til skade eller andet så kan det være at der er for hurtig energi i din bolig. Så prøv dig frem, og brug 1 spejl af gangen. Husk spejleffekten kan også være på dine nipsting. Et spejlfad, et skinnende dørhåndtag mm.

5 bedste Feng shui tips til indretning med spejle:

 1. Undgå spejle der er gået i stykker, har skrammer, revner eller har linjer/lister. Spejle med lister kan virke som de skære din krop over.
 1. Undgå spejle i soveværelset. Spejle kan give for meget energi i soveværelset hvor vi skal have ro. Hvis du gerne vil have spejle i soveværelset så undgå at du kan se dig selv i sengen i dit spejl. Når du ser dig selv i senge og din partner fordobler det antallet i sengen og det har vi ikke lyst til. Så hvis du fx søger en partner og kan se dine ben i senge og dine ben i spejlet så forstærkes din energi til ikke at finde en ny partner for du har allerede en i sengen.
 1. Burg gerne spejle i spisestuen eller ved spisebordet. Spejle hvor vi kan se os selv sidde og spise fordobler overflod. Det er overflod at vi sidder og spiser mad vi har købt og lavet, drikker af flotte glas og spiser af smukke tallerkner. Det er overflod. Det fordobler også de mennesker der sidder ved bordet og spiser, så hvis du gerne vil have flere venner, være mere social fordobler du energien ved at anbringe et spejl ved spisebordet.
 1. Tænk altid over det du fordobler i dit spejl. Kan du se rod i dit spejl får du mere rod.
 1. Sørg altid for at du kan se dig klart og tydeligt. Der er god plads omkring dig i spejlet. Sørg for der er god plads over dit hoved i spejlet og du ikke bliver skåret ved hårgrænsen. Du skal have følelsen af at du kan udvikle dig, og vokse.

 1. Rund spejl fra Riviera Maison
 2. Spejl m. træramme fra Riviera Maison
 3. Spejl m. hylde fra Ib Laursen
 4. Spejl m. bløde former fra Bloomingeville
 5. Spejl m. former fra Bloomingville
 6. Rund Spejl fra Ib Laursen
 7. Spejl m. bambus ramme fra Rivera Maison Kan købes hos Rosen-lund.dk

 

Feng shui kundebesøg

Jeg var en gang ude hos en sød kunde og lave Feng shui og vi havde snakket sammen inden jeg skulle besøge hende, hvor vi snakkede om spejle, for hun havde det her flotte aflange spejl som hun var så glad for og jeg fortalte hende, at det var en god ide at have spejle i spisestuen.

Da jeg kom et stykke tid efter, vi havde snakket sammen over telefonen havde hun hængt spejlet op over en lang skænk i spisestuen. Da jeg ankom spurgte jeg hende om hun var glad for spejlet – hun trak lidt på det.

Vi snakkede om det og jeg sagde det er så vigtigt at mærke efter hvad kroppen fortæller og det var tydeligt at hun mærke, at hun ikke var tilfreds med spejlet.

Problemet her var, for det første; at når man satte sig ned for at spise ved bordet så kunne man kun lige se toppen af hovedet i spejlet. Det hang for højt oppe og det virker som om man adskiller hoved fra kroppen. For det andet; var der et vindue overfor spejlet, så det hun så ud af vinduet fordoblet hun i spejlet. Her kunne hun se naboen hus og indgang. Jeg spurgte hvordan hendes forhold var til naboen og her svarede hun kort at hun ønskede ingen kontakt med naboen. Der var stridigheder mellem de to. Så hurtig blev vi enige om at den energi skulle vi ikke fordoble. Det gør ikke noget godt for hende at hun bliver drænet i hendes energi hver gang hun ser naboen i spejlet.

Så hun fik fat på et andet spejl som var på højkant og som blev hængt op ved siden af skænken, så hun kunne se mere af spisebordet og dem der sad ved bordet og hun kunne se noget af naboens have i spejlet i stedet for huset og indgangen.

Mærk efter i dig

 Det her var et eksempel på hvordan jeg har arbejde med spejle hos en kunde – vi er alle forskellige og det er vigtigt at mærke efter. Det kan være kunden ovenover på et senere tidspunkt ønsker et bedre forhold til sin nabo og derfor vil spejle naboens hus. Spejle skal altid have en positiv indvirkning på os og forstærke det vi ønsker mere af.

Der er mange ting der spiller ind når man laver en hel Feng shui Indretning. Hvor det er bedst at placere et spejl i boligen, hvilken materiale rammen er lavet af og formen på spejlet er alle sammen ting man indretter ud fra. Man ligger en Bagua på hele huset inden man går i gang med Feng shui.

Kontakt mig gerne hvis du har brug for hjælp til Feng shui indretning

 

Kh. Tanja

 

Leave a Reply